Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται καθημερινά μέχρι και στις 14.00 και αποστέλλονται την ίδια μέρα,παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Η υπηρεσία μεταφοράς-curier ανέρχεται στα 2,50€ ,σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή επιβαρύνεστε συν 1,50€.

1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της Alpha Bank

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανακατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας Alpha  e-Commerce της Alpha Bank , όπου και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεκτές είναι οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS, DISCOVER καθώς επίσης και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass αλλά και κάρτες Prepaid εγχωρίων αλλά και αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

2. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας όπως και την υπηρεσία αντικαταβολής με χρέωση 1,50€. Τα μεταφορικά είναι αναρτημένα στην “Αποστολή Προιόντων”.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς όπου τα έξοδα τραπέζης βαραίνουν τον πελάτη

Alpha Bank

IBAN: GR14 0140 5710 5710 0200 2007 065
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Τόλιου Δάφνη Αντωνίου